31 Mayıs 2014

ANNE SULTANLAR TOPLANDIK (sponsorlar)




                ANNE SULTANLAR TOPLANDIK (sponsorlar)

 İlknurun bu daveti ve jestleri için tekrar tekrar teşekkür ederim.  Ayrıca sponsorlarımızın tanıtımları ve hiç sıkılmadan her ürünü detaylı anlatımları her sorumuza sabırla cevap verdikleri için teşekkürler.                    
Lezzeti ve kokusu insanı mest edecek güzellikte olan Zaferan Osmanlı Şerbetimi yudumlarken :))


 Kendimizi gerçekten sultanlara yakışır hişsssetmemiz için hiç birşey eksik bırakılmamıştı. Bu güzel fesler,taç ve pankartlar Gelince Alışveriş in keyifli süprizlerindendi.

                           

Günün en keyifli sürprizini Arnica yaptı... Bütün Anne sultanların merlin ile yükü hafifleyecek ilk fırsata dikey süpürge konusu ile ilgili tecrübemi de paylaşmak istiyorum. 


Güzeller güzeli Bir anne Canan çekilişle DİVA PIRLANTA dan çok güzel bir kolye takdim edildi. Güle güle kullan Canan'cığım.

İşte çok güzel bir hediye daha Tülin ablam ile Kavanoz Dipli Dünya nın yaptığı harika kavanozlar... Benim kavanozumun üzerinde Mutfağın Sultanı yazıyor ki...


                                                                                     
Kliksa.com  Kübra hanıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çünkü benim Efe ve Ege mi memnun ettiği için...











       

Imaginarium çok cici bir bornoz hediye etmiş kuzularıma benim kuzu bir beden büyük gelince hediyeyi hediye etmek sünnettir deyip küçük yeğenimiz Zehra Ada'ya götürdük...


Mustela harika ürünler mustini kokusuna bayıldım. pişik kremi göğüs ucu kremi hepsi zaten bildiğimiz kullandığımız ürünlerdi. Herbiri için tek tek teşekkürler.



                      BERNARDO bu şekerlik yada lokumluk bir  harika evimin en güzel anneler günü hediyesi oldu.
AVENE- ELANCYL -DUCRAY- KLORANE-KLORANEBEBE ürünleri denemek için sabırsızlanıyorum.


Ve daha nice sponsor firmanın bizleri bilgilendirdiği ürünlerini keyif ile tanıttığı çok güzel bir gündü çok çok teşekkürler İlknurundünyası bütün samimiyetin ve gün boyu şaşkınlık veren jestlerin için.  Bir diğer yazıda geriye kalan sponsor firmalarımızı da eklemek üzere şimdilik hoşçakalın...















BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.